Menu
Cancellations, roulette

Het Cancellations systeem

Het concept achter het cancellations systeem is de aanname dat twee gebeurtenissen met dezelfde kans ongeveer even vaak voorkomen (in tijd uitgezet). Met dit systeem reken je erop dat dit dan ook binnen een bepaalde tijd gebeurd. Hoe meer geld je hebt, hoe langer deze tijd mag zijn. U kans neemt toe maar uw financiële risico’s daarmee ook..

Casino:

Eerste stortingsbonus

Match bonus

Max. welkomstbonus

Bezoek

Je speelt met cancellations op zwart of rood (50/50 ongeveer). De speler beslist hoeveel een eenheid is en hoeveel eenheden hij wil en kan riskeren. Het aantal eenheden is de bankroll.

Je begint met het opschrijven van 10 keer een getal (een wedeenheid of betting unit. Als je alle nummers hebt weggestreept zou je 10 units gewonnen moeten hebben.

Voor iedere weddenschap wed je de som van het getal links en rechts op zwart of rood. Dit is natuurlijk tenzij er nog maar 1 getal over is. Als je wint streep je de nummers door maar als je wint schrijf je de som van de getallen (wat je ingezet hebt) aan de linkerkant van de getallenreeks die je opgeschreven hebt.

Als je bankroll het te inzetten getal niet meer kan dragen zet je maximaal in wat er nog over is. Als je wint trek je winst af van het nummer links. Als je dan verliest is je bankroll op en verlaat je het spel.

Herhaal deze stappen totdat je alle nummers op je blaadje (of smartphone) heb weggestreept of je bankroll op is.

Kansberekening bij het Cancellations Systeem

In onderstaande tabel kan je zien dat de kans om te winnen hoger is bij een grotere bankroll maar het is logisch dat je dan ook grotere financiële risico’s neemt.

Cancellations Systeem

De bankroll bij Cancellations is in eenheden. Dus als je 100 Euro hebt zou je 50 eenheden van 2 Euro kunnen maken. Net als bij alle roulette strategieën heeft het huis nog een (beperkt) voordeel. Dus je zou maar zo eens fors kunnen winnen.. (of verliezen).