Menu
en-prison-roulette-uitgelicht

En Prison Roulette

Casino:

Eerste stortingsbonus

Match bonus

Max. welkomstbonus

Bezoek

En Prison Roulette komt sterk overeen met het La Partage, maar is als volgt: de inzet op een 50/50 inzet blijft bij ‘0’ of bij ’00’ op de tafel en je krijgt een tweede kans. Belangrijk hierbij is dat je weet dat het gaat om een 50/50 inzet, dus ofwel op rood/zwart of op oneven/even etc. Door middel van deze regel zal je instaat zijn je inzetten beter te beschermen, en wordt je kans op verlies verlaagd. Deze regel geldt niet standaard dus als je deze voorwaarde wilt moet je dit wel spelen op een tafel waarvoor deze regel geldt. En Prison Roulette heeft ook deels te maken met strategie roulette spelen, om deze reden zullen we het wat uitgebreider over deze regel hebben.

En Prison Roulette: toegepast

De En Prison roulette regel is een regel waarbij het voordeel direct naar de speler gaat. Dus als het je ooit wordt aangeboden is twijfelen niet nodig! Indien je enigszins bekend bent met het roulette dan zal je weten dat het vakje (dubbele) ‘o’ je altijd verlies zal opleveren. De En Prison regel heeft te maken met deze vakken, en het verlagen van het huisvoordeel. Tijdens het En Prison Roulette hebben spelers de kans om jou te laten kiezen voor een verlaging van de kans op verlies. Zoals de naam al zegt kan je namelijk je inzet ‘in de gevangenis zetten’, ofwel vastzetten. Hiermee wordt het uiteindelijke voordeel van het huis dus gehalveerd.

En Prison Roulette

De spelers keuze

Mocht je nu bijvoorbeeld een 50/50 inzet doen op de rode vakken, en de bal eindigt op de ‘o’, dan ben je normaal je inzet kwijt. Overigens krijg je tijdens het spelen van En Prison Roulette nog een kans. Je kan er namelijk voor kiezen je inzet vast te zetten. Indien je deze keuze maakt zal de helft van je inzet blijven staan op rood, en wordt er opnieuw gedraaid. De andere helft ben je helaas kwijt. Mocht de bal vervolgens op rood vallen dan krijg je jouw inzet terug; de overgebleven helft. Mocht de bal op zwart of weer op een zero komen dan is het einde verhaal, en ben je je gehele inzet kwijt. Indien je dus je geld vast hebt gezet, betekent dat dat je enkel die inzet terug kan verdienen. Winst maken is hierop dus niet mogelijk.

Voordelen voor strategieën

Vooral spelers die het Martingale systeem toepassen zullen grote voordelen halen uit En Prison Roulette. Dit komt doordat tijdens deze strategie ook gebruik wordt gemaakt van 50/50 inzetten. Een verlaging van de van het huisvoordeel, betekent dus een verhoging van jouw winstkans!