Het Burenspel

Het Burenspel

Na je te hebben verdiept in de spelregels van het online roulette is de tijd rijp om te kijken naar bepaalde strategieën. Dit kan handig zijn, maar het spel ook interessanter maken. Er zijn verschillende strategieën die je kan hanteren, waarvan het Burenspel er één is. Het Burenspel is een van de vrij eenvoudige strategieën die je ook als beginner al eenvoudig in kan zetten. Het is een manier om het speelrisico enigszins te verminderen. Dit betekent dus dat op deze manier het risico tot het verliezen van veel geld daalt.

Hoe werkt het?

Veel spelers maken gebruik van het Burenspel tijdens het spelen van roulette, maar waarom en hoe?! Het maakt niet uit waar je besluit roulette te spelen, zowel online, offline of live kan je deze strategie toepassen. Mocht je nu het gevoel hebben dat de roulette bal op een zeker getal zal eindigen, is dat natuurlijk enkel een voorgevoel. Toch voelt het goed, en wil je graag op dit getal inzetten. Een goede manier om het risico te beperken wanneer de bal niet eindigt op 21, is het toepassen van het Burenspel. Je zet met deze strategie ook in op de nummers die direct naast het door jou gewenste getal liggen. Mocht het balletje dan net voor of na 21 stilvallen dan ben je in ieder geval niet je hele inzet kwijt.

het-burenspel-roulette-rad

Manieren van inzetten

Het Burenspel: directe buren

U kunt het spel ook met 1 buur aan beiden kanten spelen. Dan geef je de croupier drie fiches om in te zetten op het nummer naar jouw keuze, en de directe buren hiervan. Indien je online speelt doe je dit uiteraard zelf. Je zet dus minder in, maar neemt ook nog een redelijk groot risico. Je kan er ook voor kiezen in te zetten op twee buren, dit leggen we hieronder uit aan de hand van een voorbeeld.

Het Burenspel met twee buren

Mocht je nu het risico nog enigszins willen verlagen dan is spelen met twee buren aan beide zijden een goede uitkomst. Je zet dan niet drie fiches in, maar vijf. De overige twee fiches komen dus op de buren van de buren. Dit lichten we graag toe aan de hand van een duidelijk en kort voorbeeld:

Je voorspelt dat het volgende getal 21 wordt.  Toch is dit slechts gebaseerd op een gevoel, dus het risico om volledig op 21 in te zetten is groot. Om dat risico te minimaliseren kies je voor burenspel 21. Als je 21 met twee buren speelt geef je de croupier 5 fiches. Deze fiches worden vervolgens door de croupier ingezet op 21 met de twee getallen links en rechts daarvan op het wiel. Op onderstaand plaatje kan je zien dat dat de getallen 19, 4, 2 en 25 zullen zijn.

het burenspel
Schematische weergave roulette wiel

Zoals je ziet zet je dus op vijf getallen op rij. Op deze manier spreid je je inzet nog wat meer, en verlaag je dus het risico tot verlies.

Het Burenspel met drie buren

Wil je echt met zo min mogelijk risico spelen is het het veiligst om Het Burenspel met drie buren te spelen. Dit houdt in dat je op zowel de directe buren, als op vier indirecte buren inzet. In totaal zet je dus in met zeven fiches. Deze liggen allen naast elkaar. Mocht de bal dus op een van deze getallen vallen win je.

Risico?!

Hoewel je aan de ene kant het risico verlaagt door niet op een enkel getal in te zetten, betekent dat wel dat je met meer fiches inzet wanneer je het Burenspel toepast. Namelijk, de drie buren variant zet zelfs in op 7 getallen. Mocht je dan verliezen ben je in één klap 7 in plaats van 1 fiche kwijt. Het is dan ook aan te raden om het Burenspel pas toe te passen wanneer je gevoel bij een bepaald nummer sterk genoeg is. Is het een pure gok, dan is het beter om dit aantal fiches gewoon over de cilinder te verspreiden. Op die manier verspreid je dan ook letterlijk je kansen.

ROULETTE.NL NIEUWSBRIEF
Ontvang Roulette nieuws en de beste tips. Met onze blog gaan we telkens in op een Roulette strategie of systeem. Zorg dus dat je niks mist.
Roulette.nl is net als jij 100% tegen Spam. Privacy staat bij ons hoog in het vaandel
Advertisment ad adsense adlogger