French Roulette High Roller gratis spelen

French Roulette High Roller gratis spelen

Speel gratis de Franse variant van Roulette op Roulette.nl. Mobiele gebruikers klikken om ook gebruik te maken van het French Roulette High Roller Gratis spelen!

Spelregels Frans Roulette

Amerikaans, Frans en Europees roulette zijn de drie belangrijkste varianten, die onderling niet veel van elkaar verschillen. Het is vooral de roulettetafel die de drie spellen van elkaar onderscheidt. Franse roulette kent bijvoorbeeld geen burenspel, terwijl ook de indeling van het speelveld ander is dan bij Europese roulette. Het burenspel heeft de vorm van een paardenracebaan en biedt spelers de mogelijkheid om in te zetten op een combinatie van nummers. Europese en Franse roulette tonen veel gelijkenissen. Bij Amerikaanse roulette heeft de tafel twee nullen, terwijl de tafel bij de andere twee varianten slechts één nul heeft. Daardoor zijn de winkansen bij Europese en Franse roulette hoger dan bij de Amerikaanse tegenhanger.

Lees verder…

French Roulette High Roller gratis spelen

Leuke strategie en uitleg over French Roulette in onderstaande video

ROULETTE.NL NIEUWSBRIEF
Ontvang Roulette nieuws en de beste tips. Met onze blog gaan we telkens in op een Roulette strategie of systeem. Zorg dus dat je niks mist.
Roulette.nl is net als jij 100% tegen Spam. Privacy staat bij ons hoog in het vaandel
Advertisment ad adsense adlogger