shopify analytics

Speel vanaf vandaag Speed Live Roulette bij LeoVegas!

Heb jij het geduld niet om continue te wachten tot de live dealer zijn lange praktijken heeft voltooid? Duren de rondes gedurende het spelen van Live Roulette je veel te lang? Wil je snel winst maken? Dan heeft LeoVegas goed nieuws voor je; vanaf vandaag bieden zij ook Speed Live Roulette aan! Elke spelronde duurt bij deze variant slechts 25 seconden. Dit blijkt circa 50% van de normale duur van een roulette ronde te zijn. Vergeleken met de standaard Live Roulette varianten of Immersive Roulette varianten speel je hier dus 1 keer zo snel! Dit resulteert dus in meer inzetmogelijkheden en meer spanning tijdens het spelen van het spel!

Speel direct Speed Live Roulette bij LeoVegas, en win!

Speed Live Roulette spelen

Als live dealer van het Speed Live Roulette dien je ervaren en professioneel te werk te gaan. Dit spel van Evolution Gaming wordt dan ook enkel begeleidt door live dealers met de juist en nodige ervaring. Het roulette wiel is tijdens het spelen van deze Live Roulette variant ook op turbo snelheid ingesteld. Gedurende de snelle spin zijn inzetten mogelijk, voor of na het draaien van het wiel wordt er niet ingezet. Dit zorgt voor het wegfilteren van “dode tijd”. Ook zal er tijdens het spelen van dit spel geen tijd verloren gaan aan de overgang naar de volgende spin. Namelijk, de manier van video streaming zorgt ervoor dat je binnen no time het winnende nummer te zien krijgt en kan herkennen.

LeoVegas Speed Live Roulette

Waarom Speed Live Roulette?

Er is natuurlijk een reden dat LeoVegas ervoor heeft gekozen ook het Speed Live Roulette van Evolution Gaming in haar aanbod op te nemen. Het blijkt zo te zijn dat spelers geregeld klagen over de duur van een spelronde tijdens het Live Roulette. deze rondes zouden volgens veel spelers te lang duren. Mocht je bijvoorbeeld een bepaalde nummervolgorde hebben waar je graag achterelkaar op zou inzetten, dan kan je dat nu snel herhalen. Ook het testen van roulette strategieën wordt gemakkelijker en sneller. Zo kan je al snel bepalen of een bepaalde strategie voor jou is weggelegd. Het mooie is dat je supersnel kan spelen, maar je nog steeds deelneemt aan een live spel.

LeoVegas Speed Live Roulette Live Dealer

ROULETTE.NL NIEUWSBRIEF
Ontvang wekelijks Roulette nieuws, gratis speeltegoed en de beste tips. Ontvang nu eenmalig tot €100 gratis speeltegoed om uw geluk te beproeven bij een online casino, geen storting vereist.
Roulette.nl is net als jij 100% tegen Spam. Privacy staat bij ons hoog in het vaandel
468×60 berichten banner
468×60 berichten banner
468×60 berichten banner
468×60 berichten banner
468×60 berichten banner
468×60 berichten banner
468×60 berichten banner

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

468×60 berichten banner
468×60 berichten banner
468×60 berichten banner
468×60 berichten banner
468×60 berichten banner
468×60 berichten banner
468×60 berichten banner
Advertisment ad adsense adlogger