Skrill

Skrill is een online wallet waarmee op de meest beveiligde manier betaald kan worden. Veel online casino’s beschikken over deze mogelijkheid of stellen Neteller beschikbaar. Met een online wallet bedoelt met een soort online rekening waar kleine bedragen vanaf een spaarrekening opgezet kunnen worden. Net als normale portemonnee haal je dus ook hier een klein bedrag van je betaalrekening, wat je beschikbaar stelt voor uitgave. Op deze manier kan men dus nooit bij jouw persoonlijk bankrekening en heeft een gehackt account of gestolen kaart niet enorme impactvolle gevolgen.

Skrill betalingen

Er kan wel gezegd worden dat dit de meest beveiligde manier is van online betalingen. Dit omdat je niet direct van je eigen betaalaccount betaald. Je kan zonder zorgen kleine of grotere bedragen geld op je account laten staan, om deze vervolgens te gebruiken voor transacties. Ondanks de strikte beveiliging kan het wel even duren voor Skrill betalingen daadwerkelijk verwerkt zijn. Houd hier dus rekening mee als je besluit een storting te voltooien. Skrill is een Britse internetdienst die het mogelijk maakt veilig en direct geld over te maken. Hiervoor is enkel een e-mailadres nodig. Daarbij komt dat het geheel gratis is en dat je er overal ter wereld gebruik van kan maken. Je kunt van je online wallet ook een kaart aanvragen en deze gebruiken om in real-life mee te betalen.

Skrill Betaalmethode

Hoe betaal ik met Skrill?

Om gebruik te maken van Skrill heb je eigenlijk slechts een e-mailadres nodig. Het aanmaken van een account is gratis, maar over transacties betaal je een kleine fee. Je kan je bankaccount aan Skrill linken, waardoor je gemakkelijker geld op je Skrill account stort. Zorg dat je geld op je acount hebt gestort, zodat er iets op je account staat. Vervolgens selecteer je Skrill als betaalmethode en log je in met je e-mailadres plus wachtwoord. Mocht je je account weer terug willen zetten op je betaalrekening kan dit ook gemakkelijk. Mocht je een betaalpas aan hebben geschaft, dan kan je ook gemakkelijk geld opnemen bij een automaat.

Voordelen van Skrill

Ontvang en betaal gemakkelijk met Skrill, vraag een betaalkaart aan, link naar je bankaccount en betaal uiterst veilig. Je kan overal en altijd betalen, zolang je maar beschikt over de juiste gegevens. Dus, je e-mailadres en bijbehorend wachtwoord. Daarbij beschikt Skrill over een anti-fraude team dat te aller tijden jouw veiligheid garant zal stellen. Inzage in je uitgaven en inkomsten kan gemakkelijk op elk apparaat en overal. Mocht je eens wat extra willen profiteren houd dan het Skrill promotie centrum in de gaten.

Advertisment ad adsense adlogger