Roulette Strategieën Overzicht

Roulette Strategieën Overzicht

Beginnende spelers kiezen vaak voor Roulette als favoriete live casino spel met de reden dat het redelijk makkelijk te begrijpen is. Echter leren ze, na Roulette vaker te spelen, dat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn om geld te winnen dat het eigenlijk zeer ingewikkeld kan zijn. Naast geluksnummers en op het gevoel spelen zijn er ook nog veel verschillende strategieën die spelers kunnen gebruiken om winkansen te vergroten. Gelukkig hebben wij hier een overzicht gemaakt met verschillende strategieën die u kunt ontdekken:

 • Angelika Tepperwein: Het Angelika Systeem is een variant op het d’Alembert systeem en het Ascot systeem. Het systeem bestaat uit een speciale progressie met als basisprincipe ‘simple chance’. U verlaagt of verhoogt bij het Angelika Systeem uw inzeteenheid afhankelijk van of u uw vorige ronde gewonnen of verloren hebt.
 • Ascot: Het Ascot Systeem is een aardig doorleefde strategie en wordt al jaren toegepast door spelers vanuit alle landen aan de roulette tafels. U dient hierbij altijd uw inzet verdubbelen wanneer u wint, wat betekent dat u bij elke beurt inzet op gebieden die 1/1 uitbetalen. Uw inzet kan dus plaatshebben op de volgende gebieden: oneven/even, 1-18/19-36, of rood/zwart.
 • Cancellations: Het concept achter het cancellations systeem is de aanname dat twee gebeurtenissen met dezelfde kans ongeveer even vaak voorkomen. Met dit systeem reken je erop dat dit dan ook binnen een bepaalde tijd gebeurt. Hoe meer geld je hebt, hoe langer deze tijd mag zijn. Uw kans neemt toe maar tevens uw financiële risico’s.
 • d’Alembert: Het d’Alembert systeem is gebaseerd op het idee dat op de lange termijn alle nummers een gelijk aantal keren vallen. Daarom is de theorie dat als je een weddenschap wint, de kans groot is dat je de volgende draai zal verliezen, en vice versa. Zo kwam de heer d’Alembert tot de conclusie dat als je je inzet verlaagt na een overwinning en je inzet verhoogt na een verlies, je kan inspelen op deze “wet van waarschijnlijkheden”.
 • Dealers Signature: De Dealers Signature is niet zo zeer een strategie, maar eerder het herkennen van een patroon bij een croupier. Deze strategie heeft dus alleen zin als u vaker bij dezelfde croupier kunt spelen.
 • Fibonacci: Het Fibonacci roulette systeem is minder agressief dan het Martingale systeem, u hoeft hier namelijk niet iedere keer te verdubbelen als u verliest. Dit bijzondere systeem maakt gebruik van de rij van Fibonacci. De rij van Fibonacci gaat als volgt: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89 enzovoort. Elk getal van de rij is steeds de som van de twee voorgaande elementen.
 • Flieger: Bij deze strategie houden we aan dat u 15 keer op rij verkeerd moet inzetten om verlies te maken. De kans dat de bal voor de speler verkeerd valt is 25/37e. De kans dat dat vijftien keer op rij gebeurd is (25/37)^15= 0.27%. De bedoeling bij deze tactiek is dus inzetten op de dozijnen. Deze leveren bij winst een uitbetaling op van drie keer de inzet, dus bij 5 euro inleg krijg je 15 euro terug.

 • Kolommen: Zoals de naam al doet vermoeden dient u gedurende het spel in te zetten per kolom. U begint met het inzetten van een klein bedrag op de eerste kolom. Vervolgens verdubbelt u dit bedrag en zet u dat in op de tweede kolom. Vervolgens zet u op de derde kolom het viervoudige van de eerste inzet in. U verdubbelt de inzet iedere keer dat u een ronde verliest om op die manier het verlies van de ronde ervoor terug te kunnen verdienen.
 • Labouchère: Het Labouchère-systeem, ook wel het annulering systeem of split martingale genoemd, is een bekende wiskundige strategie om roulette te spelen. De gebruiker van een deze strategie bepaalt voor het spelen hoeveel geld hij of zij wil winnen. Vooraf maakt de speler een lijst van positieve getallen die samen de som vormen van het bepaalde winstbedrag. Iedere inzet bestaat uit een bedrag dat gelijk is aan de som van het eerste en laatste nummer op de lijst. Als de weddenschap succesvol is worden deze bedragen verwijderd. Als uw weddenschap verloren raakt, wordt het getal toegevoegd achteraan de lijst met nummers.
 • Martingale: Iedereen heeft wel eens gehoord van het Martingale systeem. Dit is het systeem waarbij u door uw inzet te verdubbelen na verlies u uiteindelijk altijd uw inzet terugwint plus een extra(tje). De begin inzet bij Martingale is 1 euro. Feitelijk zet u in het Martingale inzetsysteem exponentieel in: u verhoogt telkens uw inzet zo lang u verliest, als u wint gaat u weer terug naar uw begin inzet, 1 euro.
 • One Hit Wonder: Het klinkt erg risicovol en niet verstandig in de oren, en wie weet is dat ook wel zo: bij de One Hit Wonder Strategie zal u namelijk inzetten op een vast getal. Let dus wel; we hebben het hier niet over een vaste enkelvoudige keuze, maar op één enkel getal.
 • Pivot: Pivot is wellicht één van de simpelste roulette strategieën en daarom vrij populair. Voordat u begint met inzetten, kijkt u eerst even een tijdje naar de tafel en noteert u alle nummers die door de croupier worden gedraaid. Zodra een nummer voor de tweede keer valt sinds uw aanwezigheid, kan u stoppen met noteren en daadwerkelijk beginnen met spelen. Dit nummer is namelijk uw Pivot-getal en zal dus, zoals gezegd, centraal staan in de rest van uw dag of avond.
 • Shotwell: Deze roulette strategie is een vrij onbekende en kent daarom een nog beperkte populariteit. Het gaat bij dit systeem allemaal om het gelijk verspreiden van ut kansen. U zet tijdens het toepassen van dit systeem in op een 6-nummer reeks, bijvoorbeeld 1 t/m 6, en een onbepaald aantal inzetten op enkele nummers. Het aantal plaatsen tussen de nummers op het wiel mag maximaal 3 zijn, neem hier bij ook de 6-nummer reeks in acht. U kunt met de klok mee tellen of tegen de klok in, dit hangt af van uw persoonlijke voorkeur.
 • Visual Ballistics: Het is belangrijk voor de Visual Ballistics strategie dat u in de gaten houdt bij welk nummer het balletje afketst op één van de diamanten rondom, en waar het balletje vervolgens op eindigt. Het is daarna de bedoeling dat u het aantal vakjes dat hier tussen zit telt en hiervan een lijst bijhoudt. Om een werkelijk patroon te ontdekken hebt u aardig wat geduld nodig en u zal pas echt wat wijzer worden na zo’n 100 spins.

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger