Menu
visual ballistics systeem bij roulette

Visual Ballistics

Vertrouwen op je eigen zintuigen is iets wat van uiterst belang is tijdens het spelen van roulette met een Visual Ballistics strategie. Pak voor de strategie een pen en papier, en maak gebruik van de wetten van de fysica om de uitkomsten te bepalen. Je zal voornamelijk gebruik maken van je ogen om te bepalen waar de bal zal belanden. Het is belangrijk voor de Visual Ballistics strategie dat je in de gaten houdt bij welk nummer het balletje afketst op een van de diamanten rondom, en waar het balletje vervolgens op eindigt. Het is daarna de bedoeling dat je het aantal vakjes dat hier tussen zit telt en hiervan een lijst bijhoudt.

Casino:

Eerste stortingsbonus

Match bonus

Max. welkomstbonus

Bezoek

Ontdek patronen: de kern van visual ballistics!
Belangrijk is dat je niet de vakjes op de speeltafel telt, maar dat je kijkt naar het aantal vakjes op het wiel, dit verschilt namelijk. Om een werkelijk patroon te ontdekken heb je aardig wat geduld nodig en je zal pas echt wat wijzer worden na zo’n 100 spins. Daarna is het meestal wel mogelijk iets zinnigs te zeggen over toekomstige uitslagen.

Visual Ballistics Roulette

Houd een grafiek bij
Een goed idee is om de resultaten te verwerken in een tabel en uiteindelijk in een grafiek, zodat je ziet waar de pieken zitten, dus wat het meest voorkomende aantal vakjes tussen het nummer waar het balletje afketst en het gedraaide nummer is. Vervolgens kan je dit aantal gebruiken voor volgende worpen, waarbij je dan enkel in de gaten hoeft te houden waar het balletje afketst. Daarnaast is het goed om bij te houden op welk moment de snelheid van het balletje opeens relatief minder wordt. Als je dan naar het nummer kijkt waar je al naar refereerde, tel je vanaf daar vervolgens hoeveel rondes het balletje nog draait en kijk je waarop het balletje uiteindelijk eindigt. Na een tijdje zal je met enige zekerheid kunnen zeggen na hoeveel spins het balletje een bepaald aantal spins verder in het wiel valt.

 

visual ballistics systeem bij roulette
Je kunt zo ver gaan als je wilt bij visual ballstics in roulette. Deze meneer ging er nogal diep mee aan de slag in ieder geval!

Voorbeeld van Visual Ballistics

Een eenvoudig voorbeeld is dat je bijvoorbeeld ontdekt na 100 rondes dat het balletje gemiddeld 11 vakjes verder eindigt dan waar het balletje tegen de diamant ketst. Op basis hiervan kan je volgende rondes tijdens het draaien opletten waar het balletje tegenaan ketst en vervolgens inzetten op het getal 11 vakjes verder. Hoewel je na lange observatie aardig wat kan zeggen over het patroon en met enige zekerheid kan voorspellen waar het balletje ongeveer terecht zal komen, blijft het in zekere zin vertrouwen op je zintuigen. Daarnaast kan je elke ronde pas heel laat inzetten, omdat je moet wachten tot het balletje het wiel raakt en snelheid mindert.