Roulette.nl in nieuw jasje gestoken!

Beste (vaste) bezoeker van Roulette.nl

ROULETTE.NL NIEUWSBRIEF
Ontvang Roulette nieuws en de beste tips. Met onze blog gaan we telkens in op een Roulette strategie of systeem. Zorg dus dat je niks mist.
Roulette.nl is net als jij 100% tegen Spam. Privacy staat bij ons hoog in het vaandel

Zoals je hebt gemerkt is jullie oude, vertrouwde website Roulette.nl in een nieuw jasje gestoken. Dat zal misschien even schrikken geweest zijn voor je, maar het credo ‘alles went’ gaat ook hier op. En we hopen natuurlijk dat je de nieuwe lay out mooier vindt. Overigens zijn we nog steeds dagelijks hard aan het sleutelen om de website er spik en span uit te laten zien. De nieuwe layout is er op gezet vanwege technische verbeteringen en meer mogelijkheden voor mobiel en tablet.

Uiteraard gaan we de komende maanden ook hard aan het werk met het toevoegen van nieuwe features. Een tipje van de sluier.

  • Er komt een mijnroulette pagina waar je als user je aan kunt melden om zo de roulette community te laten groeien en jou in aanraking te laten komen met de beste aanbiedingen.
  • Meer nieuws, strategie en artikelen op het gebied van roulette. Altijd up to date mbt online casino’s en wereldwijd nieuwe aanbiedingen en promoties die ze maandelijks geven.
  • Een roulette VIP kamer: voor grote spelers die graag hoog willen inzetten zetten wij alles op een rij!

Heb je zelf nog tips of wil je reageren op bovenstaande? Doe dat graag en plaats feedback!

Redactie Roulette.nl

Gerelateerde berichten

Advertisment ad adsense adlogger