Roulette in Las Vegas casino als huwelijksreis

George Hamilton staat bekend als één van de grootste charmeurs van Hollywood. De Amerikaanse acteur is inmiddels in de zeventig, maar hij blijft gek op roulette en vrouwen. Hamilton ontving in zijn carrière ‘golden globes’ voor zijn rol in de films ‘Love at First Bite’ (1979) en ‘Zorro, the Gay Blade’ (1981).

ROULETTE.NL NIEUWSBRIEF
Ontvang Roulette nieuws en de beste tips. Met onze blog gaan we telkens in op een Roulette strategie of systeem. Zorg dus dat je niks mist.
Roulette.nl is net als jij 100% tegen Spam. Privacy staat bij ons hoog in het vaandel

Goede relatie met ex-vrouwen

George HamiltonDe krasse knar zit niet bepaald stil en vertelt maar wat graag over zijn roemrijk verleden. Onlangs werkte hij nog samen met één van zijn ex-vrouwen, Alana Stewart. “Ik ben nog steeds goed bevriend met al mijn ex-vrouwen. Ik heb nooit begrepen waarom mensen partners uitzoeken die ze uiteindelijk niet uit kunnen staan”, aldus Hamilton.

Zwembad met krokodillen

“Alana is een prachtige en intelligente vrouw, maar uiteindelijk besloot ik om niet met haar te trouwen. In plaats van daarvan ging ik op reis door de Amazone, wat allesbehalve luxueus was. In het zwembad van één van de hotels waar ik verbleef, bivakkeerden zelfs krokodillen.”

Even op en neer naar Vegas

Na die reis keerde Hamilton terug naar California waar zijn vriend Colonel Parker, de ex-manager van Elvis Presley, hem adviseerde om met Alana te trouwen. “Parker zei dat als ik haar om 17:00 uur ten huwelijk zou vragen, we om 17:30 uur naar Las Vegas konden vliegen. Daarbij konden we gebruikmaken van het voormalig vliegtuig van Elvis Presley. In Vegas zouden we trouwen, roulette spelen en vervolgens terugvliegen.”

Rouletteverlies van 15.000 dollar

Alana antwoordde in eerste instantie dat ze niet kon trouwen omdat ze de hond aan het uitlaten was. Ze namen de hond mee naar Vegas, trouwden, en Hamilton verloor aanzienlijk met roulette (15.000 dollar). “We trouwden te jong, waardoor het huwelijk voorbestemd was te mislukken.” Drie jaar later kwam er een einde aan het huwelijk, maar de liefde voor vrouwen en roulette is nooit weggegaan.

Gerelateerde berichten

Advertisment ad adsense adlogger