Menu
roulette-finale-spel-pagina-uitgelicht

Finale Systeem

Het Finale spel onderscheidt zich van het nauw gerelateerd zusje het Burenspel. Bij het Finale systeem gaat het erom dat je inzet op eindcijfers of combinaties hiervan tijdens het online, live of land-based roulette. Je geeft van tevoren aan welk finale systeem je wilt toepassen, en afhankelijk daarvan wordt de combinatie cijfers bepaald.

Casino:

Eerste stortingsbonus

Match bonus

Max. welkomstbonus

Bezoek

Kies je er bijvoorbeeld voor om finale 7 te spelen, dan betekent dat dat je inzet op alle getallen die eindigen op een 7, dus: 7, 17, en 27. Je legt dus fiches op deze getallen op de speltafel. Besef wel dat je voor lagere getallen (onder andere 2, 3, en 4) meer fiches zal moeten inleggen. Dit omdat er dan sprake is van vier getallen die eindigen met dit getal (bijvoorbeeld, ook 32).

roulette-finale-3-tafel

Hoe het werkt

Er zijn dus verschillende manieren waarop je het finale systeem toe kan passen. Verschillende voorbeelden worden hieronder nader toegelicht.

Voorbeelden

  • Finale 7: Inzetten op de nummer 7, de 17 en 27 –> drie fiches worden ingezet
  • Finale 2: Inzetten op de nummers 2, 12, 22, 32 is vereist –> vier fiches worden ingezet
  • Combi-finale 2 en 5: vier fiches worden als volgt verdeeld –> tussen 2/5, 12/15. 22/25 en 32/35
    (bedenk hierbij dat je niet op één van de twee inzet, maar het fiche op de rand plaatst!)
  • Jeux 7/9 Finale: dit is een afwijkende manier van inzetten, let goed op –> inzetten op 7/8, 8/9, de 17/18, de 19, de 27, en 28/29
    (6 fiches zijn hiervoor nodig!)
  • Glaasje-op-finale: deze variant wordt niet vaak gespeeld, maar hierbij wordt ingezet op 11, 22, en 33roulette-finale-2-en-5-tafel

Effectiviteit Finale Systeem

Wanneer je besluit het Finale Systeem toe te passen dan is het dus verstandig eerst te overwegen wat de voor- en nadelen zijn van verschillende combinaties. Zo wordt online vaak aangeraden om in te zetten op 7, 8, en 9. Dit omdat bij een lager getal de kansen veranderen, en ook het rendement lager wordt. Bij finale 2, zoals je hierboven ziet, wordt je geacht vier fiches in te zetten op vier verschillende getallen.

Het Finale Syteem is een die vrij gemakkelijk toegepast kan worden, en wat ook een bepaalde spanning met zich meebrengt. Mocht je het systeem goed onder de knie willen krijgen is het altijd een goed idee om het eens te proberen door gratis roulette te spelen.