Marvel Roulette van Playtech

Als u dacht dat er niets nieuws gedaan kon worden met roulette dan heeft u het mis.

ROULETTE.NL NIEUWSBRIEF
Ontvang Roulette nieuws en de beste tips. Met onze blog gaan we telkens in op een Roulette strategie of systeem. Zorg dus dat je niks mist.
Roulette.nl is net als jij 100% tegen Spam. Privacy staat bij ons hoog in het vaandel

Playtech lanceerde onlangs Marvel roulette (op basis van de superhelden reeks). Het wiel heeft de nummers 1 tot 36 en 0 en een speciale Marvel positie. Alle weddenschappen die mogelijk zijn bij online roulette zijn ook mogelijk bij Marvel Roulette.

Er zijn twee verschillen. De eerste nieuwe functie in Playtech Marvel Roulette is de Marvel Bonus. De functie wordt actie als de speler inzet op de Marvel Bonus positie en het balletje daar valt. De Marvel bonusronde is een videoslot spel. Je kan dit spelen voor de inzet die je eerder op deze positie hebt gedaan. Het doel van de Marvel bonusronde is om drie identieke Marvel symbolen te krijgen. De speler krijgt drie gratis spins. De acht superhelden zij Spiderman, The Incredible Hulk, Iron Man, X-Men, Fantastic Four, Thor de Mighty Avenger, Captain America en Ghost Rider.

Marvel Roulette
Marvel Roulette

De Marvel Mystery Jackpot is hetzelfde multi-level progressieve jackpot spel dat beschikbaar is op de Marvel online gokkasten. Dit spel kan willekeurig worden geactiveerd na iedere draai van het roulettewiel. Een inzet van elke grootte kan de Marvel Mystery Jackpot activeren. De kans op het activeren van het Jackpot spel varieert in verhouding tot grootte van de inzet. Zodra het Jackpotspel wordt geactiveerd bent u als speler verzekerd van het winnen van 1 van de vier progressieve jackpotten. The Power Jackpot word gereset op € 50, de Extra Power Jackpot gereset op € 500, de Super Power Jackpot gereset op € 5.000 en de Ultimate Power Jackpot wordt teruggezet op € 100.000.

Overige interessante functies:

  1. Spelers kunnen de draairichting van het roulette wiel inschakelen.
  2. Je kan vier als speler 4 combinatie weddenschappen voorprogrammeren.
  3. Er zijn statistieken beschikbaar en…
  4. Er zijn twee manieren van auto Play mogelijk.

Gerelateerde berichten

Advertisment ad adsense adlogger