Icy Wonders

Icy Wonders is een gokkast met twee progressieve jackpots te weten de Mega Wonder Jackpot en de Wonder jackpot. Spin drie pinguins en je kan een interactieve bonus ronde spelen, het spel beschikt hiernaast ook over een gratis spin functie. Icy Wonders deelt zijn progressieve jackpot pool met twee andere kasten uit de “wonderen”-serie te weten Geisha Wonders en Tiki Wonders. Deze kan je ook spelen via www.roulette.nl

ROULETTE.NL NIEUWSBRIEF
Ontvang Roulette nieuws en de beste tips. Met onze blog gaan we telkens in op een Roulette strategie of systeem. Zorg dus dat je niks mist.
Roulette.nl is net als jij 100% tegen Spam. Privacy staat bij ons hoog in het vaandel

Icy Wonders is een gokkast ontworpen door Net Entertainment. Het is gebaseerd op een vrolijk en ijzig thema. Het spel heeft symbolen zoals de Iglo, de Walrus, de Alaskan Husky en de IJsbeer. De walvis is het “wild” symbool in Icy Wonders en het scattersymbool wordt vertegenwoordigd door het Eskimo meisje.

Free spins worden geactiveerd door het Eskimo Meisje. Drie van deze pictogrammen betekent 10 gratis spins, vier Eskimo meisje betekent twintig gratis spins en met vijf Eskimo Meisjes op rij kan je twintig gratis spins winnen. Het Pinguin Bonus spel geeft je kans op royale bonussen.

Een van de beste en leukste dingen van Icy Wonders is natuurlijk dat het spel progressieve jackpots heeft. Er zijn twee progressieve jackpots die zeer de moeite waard kunnen zijn. Als je vijf Jackpot symbolen hebt, dan win je de Mega Wonder Jackpot en als je 4 Jackpot symbolen hebt kan je de Wonder Jackpot winnen.

U kunt de progressieve jackpots niet winnnen tijdens het spelen van de bonus spellen.

Gerelateerde berichten

Advertisment ad adsense adlogger