Fibonacci Systeem

Fibonacci Systeem

Leonardo Pisano, beter bekend als Fibonacci was een wiskundige uit de middeleeuwen. Hij bedacht het systeem om te voorspellen hoe snel konijnen zich vermenigvuldigen. Het Fibonacci Systeem is minder agressief dan het Martingale systeem, je hoeft hier namelijk niet iedere keer te verdubbelen als je verliest. Op een reeks van verliezen, zal het langer duren om uw verliezen terug te verdienen. Dit bijzondere systeem maakt gebruik van de rij van Fibonacci. De rij van Fibonacci gaat als volgt: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89 enzovoort. Elk getal van de rij is steeds de som van de twee voorgaande elementen

Hoe het Fibonacci systeem werkt

Wanneer de Fibonacci-reeks wordt gebruikt in roulette weddenschappen, volg je gewoon de volgorde om te bepalen hoeveel je inzet. Als je je inzet verliest ga je verder langs de volgorde van 1 eenheid, weer naar 1 eenheid, dan 2 eenheden – 3 eenheden – 5 stuks – 8 eenheden en ga zo maar door. Je moet wel de volgorde opschrijven als je verder gaat. Het lastige deel met dit systeem komt als je wint (gek genoeg). Als je inzet wint op de eerste inzet moet je gewoon de volgorde opnieuw beginnen. Maar als je een aantal keren verloren hebt moet je iedere keer het laatste getal wegstrepen.

Fibonacci Systeem

Voorbeeld

Een voorbeeld van het fibonacci systeem bij het roulettespel
Hier is een korte voorbeeld van hoe het systeem werkt bij het spelen op de roulette tafel, ervan uitgaande dat je inzet op zwart of rood.

Als voorbeeld hierbij:

  • Wed 1 eenheid en verliezen 1
  • Wed 1 eenheid en verliezen 1 1
  • Wed 2 eenheden en verliest 1 1 2
  • Wed 3 eenheden en verliest 1 1 2 3
  • Wed 5 eenheden en win 1 1 2 3
  • Wed 2 eenheden en verliest 1 1 2
  • Wed 3 eenheden en win 1 1 2
  • Wed 1 eenheid en win 1

Conclusie

Juist omdat de Fibonacci-reeks een goed model is voor de groei van een konijnenpopulatie betekent dit niet dat het systeem magische krachten heeft over het roulette wiel. Het huis heeft nog steeds een wiskundig voordeel en dat betekend toch echt dat u geluk moet hebben. Het mooie is. Dat kunt u als roulette speler maar zo hebben. Aan de andere kant helpt een roulette systeem u veelal betere kansen geven en langer en meer spelplezier. Het fibonacci systeem kan u het houvast geven zodat de combinatie van het systeem en geluk u misschien wel het casino doen verslaan bij het spelen van roulette.

ROULETTE.NL NIEUWSBRIEF
Ontvang Roulette nieuws en de beste tips. Met onze blog gaan we telkens in op een Roulette strategie of systeem. Zorg dus dat je niks mist.
Roulette.nl is net als jij 100% tegen Spam. Privacy staat bij ons hoog in het vaandel
Advertisment ad adsense adlogger