Menu
kavourasbet

Blogger Dobbelsteen: een analyse van het Kavouras Systeem

Casino:

Eerste stortingsbonus

Match bonus

Max. welkomstbonus

Bezoek

Het Kavouras systeem

Kavouras is een zeer ervaren roulette speler en heeft zeer veel onderzoek gedaan. Zijn systeem wordt zeer dikwijls door spelers gebruikt en krijgt lovende recensies. Hij gaat niet uit van een random getallen reeks , maar zet uitsluitend in op de getallen van de cilinder. Het is absoluut geen burenspel.

cilinder

Hoe werkt het?

Hoe groter het aantal getallen, waarop gewed wordt , des te groter is de kans op een hit. Hij verdeelt 20 getallen, op het eerste gezicht zeer chaotisch, over de omtrek van de cilinder. Dit voorkomt dat een ervaren croupier op een bijzondere sector kan gaan mikken.

Om jouw verlieskans zo klein mogelijk te houden, moet je met zo weinig mogelijk fiches op veel getallen inzetten. Vergelijk hiermee de inzetten op bijvoorbeeld de inzetten op de enkelvoudige kansen. Daar speel je met slechts 1 fiche op 18 getallen.

Het inzetpatroon

Op een bijzonder manier zet hij telkens 8 fiches in op 20 getallen.
De verdeling van de 8 fiches is als volgt.
– 1 fiche op de eerste vier (0/1/2/3/). Bij een hit 1 fiche winst.
– 2 fiches op de transversale simpel 31/36. Bij een hit 4 fiches winst.
– 1 fiche op de chevals 8/11; 13/14; 15;18; 17/20; 27/30.
Winst 10 fiches bij een hit.

roulette

De Holy Grail?

Sommige enthousiaste spelers van dit systeem prijzen dit systeem wel aan als de Holy Grail. Ik ga dit onderzoeken met een eerlijk sample van 37 coups, waarbij alle getallen gevallen zijn. De totale inzet bedraagt 37×8=296 fiches. De eerste vier betaalt 4×9=36 fiches uit. De chevals betalen uit 5x18x2=180 fiches en het simpel 31/36 6×12 =72 fiches. De totale uitbetaling bedraagt dus 288 fiches en het verlies is derhalve 8 fiches. In procenten is dat 2,70 % en gelijk aan het huisvoordeel.

Dus, werkt het?

Ik had echt niets anders verwacht. Dit is gewoon de basis eigenschap van het roulette spel voor systemen. Wil je met dit systeem echt iets winnen dan moet je toch een roulette strategie bedenken en spelen.

Het Dobbelsteen Kantelmoment (DKM)

Een speler zal altijd een Nano of short run sessie spelen. Winst of verlies is dus niet te voorspellen. In beginsel is de Kavouras inzet een 20 number bet. Ik verwacht dat het Dobbelsteen kantelmoment lager dan 100 coups zal zijn.

Het Kavouras systeem is gemakkelijk in Excel te programmeren en ik zal gaan onderzoeken hoe groot dit DKM is. Omdat ik verwacht dat het DKM misschien wel kleiner is dan 100 coups, is een sample van 100 coups wel voldoende. Zie hier het resultaat van de laatste 10 coups:

excel1

Resultaten

Het Excel programma toont alle belangrijke tabellen. Zo`n overzicht geeft duidelijk weer hoe elke coup berekend wordt. De sommatie van inzet en uitbetaling is noodzakelijk om overzichtelijke diagrammen te laten tekenen.

winst

Grafiek 1 laat het verloop zien van het winstpercentage. Uit deze grafiek blijkt dat het DKM reeds ligt bij slechts 30 coups. Na het DKM vertoont de grafiek uitsluitend een verlies.

Dit is ook duidelijk te zien in de tweede grafiek. Vanaf 30 coups ligt de rode lijn van de uitbetaling onder de blauwe lijn van de inzet. Daarom is het ook interessant om het resultaat van de eerste 30 coups te bekijken.

winst30

Winst en verlies.

In deze grafiek is duidelijk te zien dat winst en verlies erg heen en weer schommelen. Je kunt met dit systeem alleen maar winst maken , als je een goede strategie hebt. De basis regel voor een strategie is, dat de roulette moet draaien en de speler mag spelen.

Na elke winst periode volgt altijd een verlies periode. In combinatie met de hit en run strategie kun je echt wel leuk spelen. Voor beginners zal ik dit systeem echter niet aanraden. Voor de volledigheid volgt hier ook nog het Excel programma van deze eerste 30 coups. Van het vallen van de chevals hangt voor een belangrijk deel af of je winst zult maken.

excel2

Conclusie

Start dit systeem pas, nadat de chevals achter blijven bij de gemiddelde verwachting. Voor je een systeem gaat spelen , is een gedegen analyse echt noodzakelijk. Daarbij kan mijn theorie van het roulette spel goed van pas komen. Roulette spelen kun je wel leren. Gokken kan iedereen!